Kodėl verta rinktis rankų darbo albumą?

Kodėl verta rinktis rankų darbo albumą?

Asmeniškas, unikalus, tik jums sukurtas albumas, kurio kiekvienas puslapis lankstytas ir siūtas rankomis, kurio viršelis papuoštas autorinėmis detalėmis. 

Skamba tikrai ypatingai.

Žinote, rankų darbo albumai netgi sveria daug.Pavyzdžiui 40 lapų albumas gali sverti apie 1 kg. Tad jūs iškarto pajusite skirtumą vos tik paimsite albumą į rankas.

Man labai svarbios detalės, būtent jos kuria stilių. Todėl savo albumus puošiu ypatingą prasmę turinčiomis, simboliškomis detalėmis. Nuolat ieškau naujų technologinių sprendimų kaip dekorą paversti funkcionaliu ir ilgaamžiu.

Asmeniškas užrašas ne tik išskiria albumą iš kitų, bet ir suteikia jam temą. Ant to paties albumo uždėjus skirtingus užrašus, jis iškarto suskamba kitaip. 

Labai svarbu prieš galvojant kokį užrašą uždėti, žinoti kas bus albumo viduje. Kokios nuotraukos ar linkėjimai kokia proga. Tai labai palengvina apsisprendimą. Kartais nebūtina rašyti ilgų pavadinimų, užtenka vos poros žodžių, kad atspindėtumėte prasmę.

Rankų darbo albumas skleidžia į jį įdėtą šilumą. Tad rinktis tikrai verta. Tokia dovana visada bus įvertinta, pastebėta ir ilgus metus primins ne tik gražias akimirkas, bet ir albumą dovanojusius.  

Grįžti į tinklaraštį